Konstruktioner

Konstruktioner
L. Østergaards maskinfabrik A/S laver totalleverancer, inklusiv  montage og overfladebehandling, så produktet er klar til dig som slutbruger.

Kun én kontakt
L. Østergaards Maskinfabrik A/S er totalleverandør, og derfor har du mulighed for at opnå en række fordele forbundet med at have én leverandør, der varetager dine interesser.

L. Østergaards Maskinfabrik A/S står i spidsen for et omfattende og formaliseret leverandørsamarbejde. Vi kan tilbyde stærke totalleverancer – lige fra forberedelsesfasen til produktet står klar til dig som slutbrugeren. Vi står dermed for alt planlægning og koordinering med de implicerede håndværkere.

Stærkt netværk
Det formaliserede leverandørsamarbejde har eksisteret siden 1946 og giver en enestående kombination af fleksibilitet, hurtighed og effektivitet. Samarbejdet er fasttømret og kommunikationen flyder hurtigt og direkte.

Ud af samarbejdet er vokset en professionalisme og gensidig ansvarlighed, da alle parter kender nødvendigheden af at fastholde en høj kvalitet, rettidig levering og konkurrencedygtige priser.